• Aanbieding!

UV-C unit RVS TL UVC lamp 15 watt

€ 119,95
Inclusief belasting

15 watt tl plus 35% rvs reflexie door de behuizing is hij goed voor een vijver van 6750 liter / 6 a 7 kuub de rvs behuizing zorgt voor een 35% hogere opbrengst van uvc licht aansluitingen, inclusief slangtules 9-32mm 1d max flow 5.000 Liter per uur rvs + huis van 60cm maximale vijverinhoud: 10.000 Liter een uv-c apparaat zorgt voor een heldere vijver met gezonde vissen het vijverwater wordt d.m.v. Een pomp door het uv-c apparaat gevoerd, waar het wordt blootgesteld aan uv-c straling op een golflengte van 254 nanometer. Deze straling wordt geproduceerd door een speciale lamp en zorgt ervoor dat bacteriën en ziektekiemen geen kans krijgen om zich te ontwikkelen. Dankzij uv-c zal uw vijverwater

Aantal

  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
1 Item